Plantenhotel NOFI

Koele & vorstvrije omgeving voor planten

Heeft u thuis terrasplanten, kuipplanten of exotische planten staan die ’s winters wat extra aandacht verdienen? Breng ze dan binnen in Plantenhotel NOFI. In de lichte, koele en vorstvrije opvangplaats kunnen uw planten perfect overwinteren.

Jonas zorgt voor een constante temperatuur en dient aangepaste bodemvoeding en bemesting toe. Naargelang de noden van uw plant geeft hij die voldoende water. Tot slot snoeit en onderhoudt hij uw groen wanneer nodig.

Praktische informatie

Na het verblijf contacteert Jonas u om de plant(en) weer op te halen. Dan geeft hij u ook uitgebreid advies over (zomer)onderhoud. Voor een standaardoverwintering rekent hij € 40,00/m² aan.

Als extra diensten kan hij uw plant grondig snoeien, verpotten en bemesten. Planten die hogere temperaturen nodig hebben, bewaart hij in een warme serre.

Houd er rekening mee dat overwintering steeds een klein risico inhoudt, aangezien planten levende wezens zijn. Voor eventuele transportschade bij eigen vervoer is Jonas niet verantwoordelijk.

Kan u zelf de planten niet brengen of ophalen? Dan rijdt Jonas met plezier voor u uit. Op basis van uw woonplaats bepaalt hij de voorrijkosten en het kilometertarief. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij interesse.